Swatch horloges

3 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Swatch horloges 3 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Soort
  3. Kleur band
  4. Materiaal band
  5. Prijs
  6. Collectie
  7. Uurwerk
  8. Toon alle filters
3 producten gevonden Toon producten per pagina

Brandfield is officieel dealer van Swatch horloges. In onze online shop vind je Swatch watches voor dames en heren. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Swatch horloge op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Swatch: een revolutionair Zwitsers horlogemerk

Het merk Swatch heeft een duidelijke uitgesproken betekenis, die op de Swatch-website gepassioneerd wordt verwoord:

”Swatch is an attitude, an approach to life, a way of seeing. The sight of a Swatch excites emotion. Wearing one is a way to communicate, to speak without speaking. Heart to heart.”

Swatch is een houding, een levenstijl. Een manier om naar het leven te kijken. Dit klinkt vaag, maar het betekent eigen niets meer dan een kwalitatief hoogwaardig en opvallend horloge voor elke gelegenheid. Altijd volgens de laatste trends. Een kleurrijk Swiss Made horloge, wat het Swatch horloge in deze prijsklasse uniek maakt.

Dit is zeker niet altijd zo geweest. Tot 1983 werd de horlogemarkt in het laagsegment gekenmerkt door horloges uit oosterse landen. Maar in dat jaartal werd Swiss Corporation for Microelectronics and Watchmaking Industries opgericht. Het merk Swatch was het antwoord op de crisis en zorgde voor een langdurige opleving voor Zwitserse horloges.

Het merk kwam met een revolutionair horloge. Een innovatief ontwerp, waardoor een horloge uit veel minder componenten gemaakt kon worden, namelijk slechts 51. Hierdoor kon Swatch de productiekosten met 80% verlagen en de horloges voor aantrekkelijke prijzen in de markt zetten.

In combinatie met de uitzonderlijk goede kwaliteit waren Swatch horloges direct een hit in de VS, waar ze geïntroduceerd werden. Later werd het merk wereldwijd uitgerold. Swatch is nu niet alleen een populair merk, maar tevens het grootste horlogebedrijf ter wereld.

Tegenwoordig bestaat er zelfs een Swatch Group. Hieronder vallen diverse horlogemerken die één ding gemeen hebben en dat is kwaliteit. De merken Tissot, Certina, Calvin Klein, Balmain en Flik Flak zijn allemaal Swiss Made. Het aantal merken blijft toenemen, waaruit blijkt dat Swatch vooruit kijkt en nog lang niet klaar is met het domineren van de horlogemarkt.

Swatch horlogecollectie

Swatch wordt ook wel de 'second watch' genoemd. Geen duur horloge, maar een nieuwe kleurrijke manier om te laten zien wie je bent en hoe je je voelt. En omdat het niet duur is, volgt een Swatch horloge al gauw door een tweede Swatch horloge, en een derde, een vierde, vijfde, etc.

Om dit idee in stand te houden moet je vaak met nieuwe modellen komen en dat is precies wat het merk Swatch doet. Meerdere keren per jaar komen er nieuwe soorten Swatch horloges op de markt.

De collectie bestaat uit een groot aantal horloges, in verschillende maten en verschillende kleurencombinaties. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of de kleur die je zoekt is verwerkt in een Swatch horloge.

Wissel jij graag regelmatig van horloge? Ben je van mening dat een horloge een manier is om jezelf uit te drukken? Maar verwacht je ook kwaliteit tegen een niet al te hoge prijs? Swatch is het Swiss Made horlogemerk dat je zoekt!

Swatch horloges online kopen

In de Brandfield-shop vind je een grote collectie van ruim 200 Swatch horloges, die bij elke nieuwe collectie die Swatch uitbrengt wordt vernieuwd. Brandfield is officieel dealer en biedt uitstekende service op je aankoop van een Swatch horloge in de webshop. Bestel jouw Swatch horloge op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd.

De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren! Achteraf betalen is mogelijk via een digitale factuur of eenmalige machtiging. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Vandaag besteld, betekent over 2 weken pas betalen. Handig toch?

Ben je op zoek naar een minimalistische horloges? Probeer dan eens de Rosefield Horloges, we hebben deze horloges in verschillende kleuren, maten en series. Rosefield The Mercer is op dit moment een must have.

Meer informatie over Swatch?

Mocht je meer willen weten over het merk Swatch, bezoek dan de officiële Swatch website.

Bronnen:

- Wikipedia

- Swatch website

- Swatch Group

Naar boven