INFORMATIE OVER

Verzenden

Bij Brandfield is de standaardverzending gratis voor bestellingen met een bezorgadres in België of Nederland. Bezorging op een adres in Duitsland is gratis bij een totaalbedrag vanaf €50. Bestel je op een werkdag of op zondag voor 23:00 uur, dan wordt jouw bestelling de volgende dag al bezorgd.

* De bezorgkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en de bezorgmethode. De verzendkosten worden berekend na de verekening van eventuele korting als gevolg van acties, productkortingen of waardebonnen en kortingscodes.

Hieronder vind je alle informatie over bezorgmethoden, verzendkosten en bezorgmomenten.

Standaardverzending

 

Naar België

Altijd gratis

Naar Nederland

Altijd gratis

Naar Duitsland

Totaalbedrag tot €39,95: €4,95
Totaalbedrag €39,95 of hoger: gratis

Bezorgmomenten

 

België

 
Besteld voor 23:00 uur op: Eerste bezorgmogelijkheid
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag Maandag
 
 

Nederland

 
Besteld voor 23:30 uur op: Eerste bezorgmogelijkheid
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag voor 21:00 uur Zondag
Zondag voor 23:00 uur Maandag
 

Duitsland

Voor pakketten met een afleveradres in Duitsland kunnen wij geen exact bezorgmoment bepalen. De levertijd bedraagt 1 tot 3 dagen.

Uitzondering Wallonië

Op adressen in Wallonië worden door ons op zaterdag geen pakketten bezorgd. Hiervoor geldt dus: op vrijdag besteld voor 23:00 uur, maandag in huis.

Afwijkende bezorgmomenten tijdens feestdagen

Voor, tijdens en na de feestdagen kunnen bezorgmomenten voor pakketten afwijken. Bekijk het overzicht van feestdagen voor afwijkende bezorgmomenten.

Je pakket volgen

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. Hiermee kunnen we de bezorging van jouw product zo goed mogelijk waarborgen.

Het is bij ons niet bekend op welke tijdstip de bezorger van PostNL jouw bestelling komt afleveren. Zodra wij het pakket aanbieden bij PostNL, ontvang je automatisch een e-mail met een trackingcode en link. Met deze code en link kun je jouw pakket volgen op de Track & Trace-pagina van de PostNL-website.

Pakket volgen op postnl.be

Wanneer je niet thuis bent

Was je onverwacht niet thuis of heb je de bel niet gehoord? De PostNL-bezorger laat een kaartje achter in je brievenbus. Hierop staat of het pakket op een andere dag wordt aangeboden of bezorgd is bij je buren.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de klantendienst.

Naar boven
Brandfield.be maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.