FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

Verzending

Wanneer ontvang ik mijn Track & Trace code?

Je ontvangt de Track & Trace code zodra jouw pakket is verwerkt.

Mijn Track & Trace code geeft geen status aan, klopt dit?

Wanneer je je Track & Trace code hebt ontvangen, kan het zijn dat je pakket nog niet in handen van de verzendpartij is. Om die reden kun je nog geen status zien en is de bezorgtijd nog niet bekend. Indien dit langer duurt dan 2 dagen kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik de bezorgtijd wijzigen?

Het wijzigen van je bezorgtijd is pas mogelijk als de eerste bezorgpoging is geweest. Je kunt een wijziging doorgeven via de link in je Track & Trace code.

Kan mijn bestelling vertraging oplopen?

Tijdens drukke periodes kan het zijn dat je pakketje iets langer onderweg is dan dat je van ons gewend bent. Voor de meest actuele informatie omtrent de bezorgstatus van je pakket, raden we je aan de Track & Trace code goed in de gaten te houden. Daarnaast kun je meer informatie over eventuele vertragingen vinden op onze informatie pagina over verzenden.

Mijn pakket is beschadigd, wat moet ik doen?

Indien je pakket beschadigd wordt aangeleverd, weiger dit pakket dan aan te nemen van de postbezorging. Neem vervolgens direct op met onze klantenservice. Een beschadigd pakket aannemen is op eigen risico.


Bestellen

Welke betaal mogelijkheden heb ik?

Bij Brandfield kun je jouw bestelling op verschillende manieren betalen.

Op onze pagina over betalen vind je een overzicht van al onze betaalmethodes en de giftcards die we accepteren.

Betaal ik ook verzendkosten?

Bij Brandfield is de verzending gratis voor bestellingen boven de €50. Voor bestellingen onder de €50 betaal je €3,95 verzendkosten.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en de bezorgmethode. De verzendkosten worden berekend na de verrekening van eventuele korting als gevolg van acties, product kortingen of waardebonnen en kortingscodes.

Voor uitgebreide informatie over de verzending en verzendmethodes, raadpleeg de pagina Verzenden.

Welke actievoorwaarden gelden er?

Wij hebben vaak leuke acties in combinatie met een bestelling. De voorwaarden die hiervoor gelden vind je op onze actie voorwaarden pagina.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling te annuleren of te wijzigen. Dit heeft te maken met onze snelle levering. Je kunt je bestelling via de retourprocedure kosteloos terugsturen. Meer informatie over het annuleren van je bestelling vind je op onze pagina over bestellen.


Retourneren

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Ga naar https://www.retourneren.be/brandfield en volg de instructies. Je ontvangt dan een retourlabel waarop het retouradres staat vermeld. Het retourlabel kan je aan de buitenzijde van je verpakking bevestigen. Vervolgens geef je het pakket af bij een PostNL loket en ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit bewijs totdat je een bevestiging hebt ontvangen omtrent jouw retourzending.

Meer informatie over het retourneren van je bestelling vind je hier.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je mag je bestelde artikel(en) terugsturen indien dit in de periode binnen 30 dagen na ontvangst valt. Daarnaast dienen de artikelen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Meer informatie over de retourvoorwaarden vind je op onze retour pagina.

Hoe lang duurt het voordat mijn retour zending wordt verwerkt?

Wanneer je retour zending bij ons is aangekomen wordt je retourzending binnen 10 werkdagen verwerkt. Na verwerking betalen wij het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug. Meer informatie over het verweken van je retour en eventuele bijzonderheden vind je op onze retour pagina.

Kan ik een artikel ruilen?

Ruilen is bij ons helaas niet mogelijk. Je mag het artikel retourneren en wij zullen indien de bestelling aan de voorwaarden voldoet, de bestelling retour verwerken. Je kan dan vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen met het gewenste artikel.


Producten & Garantie

Dealerschap en echtheid

Brandfield is officieel internetdealer van de producten die wij verkopen. De producten die wij verkopen zijn 100% authentiek.

Heb ik garantie?

Op de door ons geleverde producten zit een standaard fabrieksgarantie. Deze garantietermijn geldt onverminderd de wettelijke rechten die je als consument hebt. Raadpleeg ook de uitgebreide informatie over garantie op onze garantie pagina.

Kan ik mijn gekochte item laten repareren?

Is je item kapot? Dat vinden wij natuurlijk erg vervelend en we lossen het graag voor je op. Gelukkig kun je voor allerlei reparaties bij Brandfield terecht! Raadpleeg onze reparatie pagina voor de voorwaarden en eventuele kosten.

Hoe lang duurt het voordat mijn reparatie gereed is?

De gemiddelde reparatietijd van een artikel is 2 à 6 weken. Wanneer een artikel onder garantie gerepareerd wordt, moet deze in de meeste gevallen worden opgestuurd naar de leverancier. De reparatietijd kan hierdoor langer zijn dan 6 weken. Wanneer onderdelen niet op voorraad zijn en toegestuurd moeten worden door de leverancier, kan de reparatietijd ook langer worden dan 6 weken.


 

Staat je vraag er niet tussen?

De Brandfield klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

CONTACT

 

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal