INFORMATIE OVER

Garantie

De garantie op onze producten is 3, 6, 12 of 24 maanden vanaf de aankoopdatum, afhankelijk van de fabrikant. De garantietermijn staat vermeld bij de gedetailleerde kenmerken van een artikel. Deze termijn staat ook vermeld in het garantiebewijs, indien de fabrikant deze bij het product heeft gevoegd.

Naast de fabrieksgarantie zit er op al onze producten een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wanneer je aankoop tijdens de garantieperiode defect raakt neem dan contact op met de klantendienst. Wij zullen je vervolgens adviseren over reparatie of vervanging van jouw aankoop. Lees meer over reparaties.

Wanneer is de fabrieksgarantie van toepassing?

Horloges: de fabrieksgarantie voor horloges geldt in alle gevallen, maar buiten de garantie vallen de band, het glas, de batterij en de kroon (knop waarmee je de tijd instelt).

Zonnebrillen: de fabrieksgarantie voor zonnebrillen geldt in geval van montagefouten en materiaalfouten. Beschadigingen aan monturen die hier niet onder vallen, komen niet in aanmerking voor garantie.

Sieraden: Bij sieraden vallen de materiaalfouten van de sieraden onder de fabrieksgarantie.

Tassen en portefeuilles: Bij tassen vallen de product- en of fabricagefouten van de tassen onder de fabrieksgarantie. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Dit ter beoordeling van de betreffende fabrikant van het product.

Bovenstaande garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Gebruikstips:

  • Bij horloges: voorkom hevige schokken, contact met chemische producten en magnetische invloeden.
  • Zorg er bij een horloge altijd voor dat de schroef gesloten blijft. Door het horloge te openen vervalt je recht op garantie als gevolg van stof en vocht.
  • Lees de bijgeleverde gebruiksaanwijzing voor verantwoord onderhoud van jouw aankopen.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de klantendienst.

Naar boven
Brandfield.be maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.