De mooiste

Roségouden
Juwelen

 
 

Roségouden juwelen

33 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Roségouden juwelen 33 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Merk
  3. Type juweel
  4. Kleur
  5. Materiaal steen
  6. Type goud
  7. Ring maat
  8. Letter
  9. Prijs
  10. Assortiment
33 producten gevonden Toon producten per pagina

33 producten gevonden Toon producten per pagina

Rosé gouden sieraden

Roségoud is een goudkleur die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Door de toename in populariteit zijn er steeds meer sieraden te vinden in deze unieke kleurstelling. Roségoud is een van de drie kleuren waarin goud kan worden afgeleverd en bevat net zoveel goud als bijvoorbeeld geelgoud. Naast geelgoud en roségoud zijn er ook sieraden van witgoud. In ons assortiment vind je sieraden in alle goudkleuren en gemaakt van echt 14 karaat goud.

Wat is rosé goud precies?

Roségoud is een goudkleur die ontstaat wanneer er bij het verwerken van het goud meer koper dan zilver wordt toegevoegd. Door deze toevoeging van koper krijgt het goud de unieke roze-achtige kleur. De kleur die wij vandaag de dag kennen als rosé goud. De kleur werd toevalligerwijs ontdekt door de Russische ontwerper Carl Fabergé. Hij kwam erachter dat goud gemengd met koper roodkleurig werd. Wanneer daar zilver aan toegevoegd wordt ontstaat de kleur roségoud.

Waarom zijn juwelen van roségoud zo populair?

De laatste jaren is de kleur roségoud steeds populairder geworden. Van mobiele telefoons tot haar- en muurverf. De kleur brengt rust in de steeds maar doorrazende wereld. Het grote voordeel van rosé gouden juwelen is dat deze mooi zijn op alle huidtinten en te combineren zijn met veel stijlen. Van zakelijk tot hip. Rosé gouden juwelen zijn, dankzij de warme kleur, een echte aanrader.

Hoeveel goud zit er in een sieraad van 14-karaat roségoud?

De hoeveelheid goud die gebruikt wordt om tot een 14-karaat sieraad te komen in de kleur roségoud is gelijk aan de hoeveelheid goud die gebruikt wordt voor geelgoud. Bij 14 karaat goud zit er 58,5% puur goud in het sieraad. De overige 41,5 % bestaat uit andere metalen. Bij roségoud wordt voornamelijk koper en een beetje zilver gebruikt voor de legering. De hoeveelheid goud in een sieraad van 14 karaat blijft hierdoor 58,5% van het geheel, de kleur van het sieraad maakt hierbij niet uit. Wil je echt iets unieks? Dan kun je er ook voor kiezen om de drie goudkleuren samen te voegen.

Juwelen van roségoud

Een van de meest geliefde juwelen in de kleur roségoud is de ring. Daarnaast zijn ook armbanden, oorbellen en kettingen in roségoud erg populair. De kleur roségoud is goed te combineren met zowel zwarte als witte kleding en kan voor vrijwel iedere gelegenheid uitstekend gebruikt worden. Doordat ringen en andere juwelen van roségoud goed te combineren zijn met jouw favoriete outfit worden deze juwelen steeds populairder.

Onze merken met juwelen van rosé goud

Bij Brandfield koop je jouw echt gouden juwelen. Bij Brandfield vind je niet alleen juwelen in de kleurstelling rosé goud, een groot deel van onze juwelen bevat ook daadwerkelijk 14-karaat roségoud. De rosé gouden juwelen van Isabel Bernard zijn gemaakt van echt goud. Wil je het liefst alle drie de kleuren goud samenvoegen? Neem dan eens een kijkje bij de populaire Tricolore collectie.

Naar boven