Tassen Outlet

2417 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Tassen Outlet 2417 producten gevonden
 1. Geslacht
 2. Merk
 3. Type tas
 4. Kleur
 5. Materiaal
 6. Prijs
 7. Assortiment
 8. Toon alle filters
2417 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

2417 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Profiteer van hoge korting in de tassen solden

Om precies te zijn: korting die oploopt tot maar liefst 60%! Nergens koop je zo voordelig online een nieuwe tas van een bekend merk als in de tassen solden bij Brandfield.

De tassen solden is het hele seizoen gevuld met mooie tassen. Ook wordt de solden regelmatig aangevuld, ook als er officieel geen uitverkoopperiode is. Kom dus regelmatig even langs om te kijken of de tas die bij jouw past er bij staat!

Zie je een mooie tas in de uitverkoop die bij je past, wacht dan zeker niet te lang met bestellen. Van de meeste tassen is er nog maar één op voorraad en er geldt OP=OP voor alle items in de solden! Bestel dus zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

Waarom zijn deze tassen afgeprijsd?

Onze collectie bestaat uit tassen van alle bekende tassenmerken. Deze merken brengen minimaal twee keer per jaar nieuwe collectie uit. Sommige merken zelfs vaker.

De tassen die niet tot de basiscollectie behoren en uit de huidige collectie van het merk verdwijnen, plaatsen we in de solden. Zo maken we ruimte in ons magazijn om de nieuwe collecties van deze merken voor jou in te kopen!

Wanneer we de tassen in de tassen solden opnemen, worden de items meteen afgeprijsd met een flinke korting. Er is verder helemaal niets mis met de tassen die in de solden gaan. Ze zijn gewoon nieuw en ongebruikt!

Bekijk ook onze complete collectie tassen.

Service op tassen in de tassen solden

De tassen zijn dus splinternieuw en hebben geen beschadigingen of een vorm van slijtage. Ook de uitstekende service die we bieden op nieuwe producten is hetzelfde voor items in de tassen solden:

De verzending is gratis en ook retourneren is uiteraard ook gewoon mogelijk. Bestel een tas uit de solden op een werkdag of zondag voor 23:00, dan heb je jouw supervoordelige tas de volgende dag al in huis!

Solden per merk

Naast de tassen solden hebben we ook een horloge solden en sieraden solden. Ook hier vind je alleen maar items van bekende merken. Ben je op zoek naar een bepaald merk in de solden? Bekijk de uitverkoop pagina's van onderstaande merken:

Naar boven