€20 KORTING V.A. €120 | CODE: VAKANTIE-20

GET READY FOR SUMMER | SALE UP TO 50%

FESTIVAL DEALS | - 60% OP FESTIVAL ESSENTIALS

  Wil je een artikel terugsturen dan is dit uiteraard mogelijk. Wij hanteren een termijn van 30 dagen als bedenktijd, die in gaat op de dag dat je de artikelen ontvangt en eindigt 30 dagen daarna. Binnen deze periode moet de retourprocedure in gang gezet worden middels het formulier voor herroeping en retourneren. Na het herroepen van de overeenkomst heb je 14 dagen de tijd om het retourpakket naar ons op te sturen.

Op deze pagina vind je belangrijke informatie over terugsturen en/of ruilen en staat de procedure uitgelegd.

Retourvoorwaarden

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden, voor zover redelijkerwijs mogelijk:

 • De bedenktijd van 30 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele actieartikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Kosten voor terugsturen

Wanneer je een artikel retourneert, is dat kosteloos. Hebben wij een verkeerd artikel geleverd en stuur je het daarom retour? Neem dan contact met ons op over de retourzending.

Opstarten van de retourprocedure

De retourprocedure moet in gang gezet worden binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Indien het om meerdere leveringen gaat, die voortkomen uit één bestelling, dan gaat de termijn van 30 dagen in op het moment dat je de laatste zending ontvangt. Is deze termijn van 30 dagen verstreken, dan kun je producten niet meer terugsturen.

Stap 1: herroep de overeenkomst

De overeenkomst herroepen, voordat je het pakket retourneert, is niet verplicht. Wanneer de 30 dagen bedenktijd nog niet is verstreken, kun je ook direct bij stap 2 van de retourprocedure beginnen.

Kies je ervoor om de overeenkomst te herroepen, dan kun je dit op twee manieren doen:

 • Door het formulier voor herroeping en retourneren te gebruiken. Ga direct door naar stap 2 van de retourprocedure.
 • Door een e-mail te sturen naar klantendienst@brandfield.be met: je naam en adres, het ordernummer en de artikelnummers van de producten die je retour wilt sturen. Ga daarna door naar stap 2 van de retourprocedure.

Nadat wij je herroeping hebben ontvangen eindigt de bedenktijd en moet de retourzending binnen 30 dagen bij ons afgeleverd worden. Het herroepen van de overeenkomst is niet verplicht. Je kunt ook direct bij stap 2 beginnen, tenzij je het retourpakket verstuurt, voordat de bedenktijd van 30 dagen is verstreken.

Stap 2: vul het formulier voor herroeping en retourneren in

Download het formulier voor herroeping en retourneren, print het uit, vul het formulier in en voeg dit toe aan het pakket dat je retourneert. Vergeet niet het ordernummer in te vullen.

Wanneer het ordernummer bij ons bekend is, kunnen wij je retourzending sneller verwerken, waardoor je je geld sneller terug ontvangt. Het ordernummer vind je in de e-mail met de orderbevestiging, die wij naar je hebben verstuurd direct nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Het is niet verplicht om het formulier te gebruiken. Je kunt ook op een andere manier bij ons aangeven dat je je aankoop wilt herroepen. Stuur een e-mail naar klantendienst@brandfield.be en vermeld daarin tenminste de naam en het ordernummer.

Stap 3: stuur het pakket retour

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van jouw retourzending voor een goede bescherming tijdens het transport. Pak het artikel in, voeg het formulier voor herroeping en retourneren ingevuld bij en zorg ervoor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen, om zo beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Stuur je een pakket vanuit België terug, download dan hier het retourlabel terugsturen vanuit België. Aan de hand van dit retourlabel kun je het pakket via een Bpost locatie kosteloos aan ons terugsturen.

 
Voor het succesvol versturen van je retourzending dien je de volgende handelingen te verrichten
 1. Print het verzendlabel uit.
 2. Bevestig het verzendlabel op het pakket. Wij raden je aan het verzendlabel, dat voor de heen zending is gebruikt, van het pakket te verwijderen.

De zending is te volgen via www.tracktrace.eu.

Wanneer je je retourzending bij een Bpost locatie afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed.

Nadat wij je retourpakket hebben ontvangen

Op de dag dat wij je retour hebben ontvangen krijg je per e-mail een bevestiging van de ontvangst van het retourpakket. Mocht deze in het weekend bij ons worden bezorgd, dan krijg je van ons een bevestiging op de eerstvolgende werkdag.

Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is en als zodanig opnieuw als 'nieuw' verkocht kan worden. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Deze kosten zijn gelijk aan de verkoopprijs van het artikel die je hebt betaald, of, in het geval van een incompleet artikel, aan de hoogte van de kosten die wij moeten maken voor het weer compleet maken van het artikel.

Afhandeling

Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen herroepen, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen, het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten en/of andere kosten, aan je terugbetalen.

Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in goede orde hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je het product hebt teruggestuurd.

De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaalt. Wanneer je een bestelling terugstuurt welke deels/volledig is betaald met een fashioncheque dan wordt dit tegoed omgezet in een shoptegoed voor Brandfield.

Verkeren de producten niet in 'nieuw' staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in onze webshop, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals hierboven reeds genoemd.

Toch nog vragen over het terugsturen van je aankoop?

E-mail: klantendienst@brandfield.be
Telefoon: +31502011559

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal