Hybrid smartwatches

Filter op

Filteren

Sluiten
Hybrid smartwatches

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hybride smartwatches

Hybride smartwatches zijn een absolute must have voor iedere horlogeliefhebber. Bij hybride smartwatches kun je aan de buitenkant helemaal niet zien dat het gaat om een smartwatch. De meeste hybride smartwatches zien er namelijk uit als analoge horloges. In het ruime assortiment van Brandfield vind je precies de smartwatch waar je naar op zoek bent en bestel je deze veilig en snel.

Stijlvol en hip

Door de samenvoeging van analoog en digitaal is de hybride smartwatch erg hip, maar tegelijkertijd ook erg stijlvol. Door de authentieke uitstraling zoals we die kennen van analoge horloges kun je deze slimme horloges gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld je kledingstijl, juwelen en andere style items.

Onze merken met hybrid smartwatches

In het ruime assortiment van Brandfield zijn tal van merken te vinden op het gebied van horloges en smartwatches. Of je nu op zoek bent naar de stijlvolle hybride horloges van Skagen, de elegante horloges van Fossil en Withings of juist de sportieve hybride smartwatches van Garmin. Daarnaast blijven we ons assortiment met deze smartwatches constant updaten. Zo bestel je gemakkelijk en snel de allernieuwste hybrid smartwatches.

Waarom kiezen voor een hybride smartwatch?

Wanneer je op zoek bent naar een smartwatch kom je ze in alle soorten en maten tegen. Een hybride smartwatch combineert de functies van een smartwatch met een analoog horloge. Onder de wijzerplaat zijn tal van slimme functies toegevoegd. Zo kun je met de meeste hybride smartwatches gewoon je berichten ontvangen, je hartslag of slaapgedrag meten en je muziek bedienen. Let op: de functies van de hybride smartwatches verschillen per merk en per horloge. Zorg ervoor dat je je goed informeert over de mogelijkheden van de hybride smartwatch die jij op het oog hebt.

Bestel jouw hybride smartwatch online

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je bij Brandfield jouw nieuwe hybride smartwatch gewoon online bestellen. Bestel je op werkdagen of zondag voor 23:00? Dan zorgen we dat de bestelling de volgende dag al bij je geleverd wordt. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Per ongeluk het verkeerde horloge besteld of bevalt je hybride smartwatch toch niet? Je kunt het horloge binnen gratis retourneren.

Naar boven