Maen horloges

Filter op

Filteren

Sluiten
Maen horloges

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Brandfield is officieel dealer van Maen horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Maen horloge op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Bekijk hier de Maen horlogecollecties: Maen Manhattan | Maen Brooklyn

Maen horloges: passievol ontworpen met oog voor detail

Alle ontwerpen uit de Maen horlogecollectie zijn gemaakt met zichtbare aandacht voor kwaliteit, details en materialen. Het resultaat zijn unieke hedendaagse horloges die de verwachtingen overtreffen en staan voor de kracht van het merk Maen.

De visie achter het merk

Maen is opgericht door twee Nederlanders met een fascinatie voor de ontstaansgeschiedenis van New York. Het was het Nederlandse schip van kapitein Hudson, de Halve Maen, dat aan de basis lag van het ontstaan van Nieuw-Amsterdam in 1662. Deze plaats is nu bekend als Manhattan, New York.

Eigenschappen van een Maen horloge

Alle modellen zijn nauwkeurig ontworpen met aandacht voor iedere fase in het proces. De horloges zijn handgemaakt en allen voorzien van een betrouwbaar en uitgebreid getest Zwitsers Ronda uurwerk. De elegante en functionele lederen banden zijn voorzien van een vlindersluiting. Hierdoor zal het Maen horloge nooit vallen als u het van de pols neemt.

De collectie van Brandfield

De Maen Brooklyn 39 is de verbeterde opvolger van de Classic Moonface. Een nieuwe behuizing met opstaande rand geeft het horloge een meer verfijnd uiterlijk. Het resultaat is een minimalistisch, subtiel en elegant horloge voor ieder moment van de dag.

Het model is verkrijgbaar met datum en als karakteristiek maanfasemodel. De horlogerand is gemaakt van chirurgisch staal met een mix tussen geborstelde en gepolijste afwerking. De wijzerplaat is sunray geborsteld waardoor de textuur vanuit verschillende hoeken verandert.

De Maen Manhattan 40 is een klassiek en toch eigentijds ontwerp. Karakteristiek zijn de platte bezel, de ronde mat geborstelde wijzerplaat en de gefaseerde dauphine wijzers. Beschermend saffierglas is bijna onmogelijk om te krassen terwijl een dubbele antireflectiecoating verblinding sterk vermindert.

Het model is verkrijgbaar met kenmerkende maanfasecomplicatie, of met of zonder datumindicatie. Verkrijgbaar met blauwe of zwarte wijzerplaat. De maanfase-uitvoering is ook verkrijgbaar met een roségouden horlogerand.

Naar boven
Brandfield.be maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.