Kerstactie

GRATIS CHRISTMAS BOX T.W.V. € 100,- BIJ ALLES

Je ontvangt nu gratis een Surprise Christmas Box t.w.v. 100,- bij je aankoop (vanaf 50,-). Tipje van de sluier: de set bevat altijd een style item van Pandora, Balmain, Versace, Swarovski of een ander topmerk. Verder vind je in de box een leuke bon t.w.v. minimaal 75,-* voor kerstaankopen of een leuk uitje, bijvoorbeeld een Christmas Hotel Cadeaukaart t.w.v. 185,- op basis van de 2e persoon gratis of een andere mooie voucher.

De voorraad is zeer beperkt, dus wees er snel bij! OP=OP! Alleen de snelste bestellers ontvangen een luxury gift set en ze worden niet nagestuurd.

Gebruik de volgende kortingscode in je winkelmandje:

CHRISTMASBOX

Verzilver nu

Actiecodes zijn niet te combineren, dus max 1. code per bestelling. Bestel je meer dan 1 artikel, dan krijg je maar één Christmas Box Retourneer je een artikel, dan vervalt de actiecode en dient de Christmas Box te worden geretourneerd. Wanneer het product niet wordt geretourneerd worden de kosten in rekening gebracht. Indien er geen actiecode is verzilverd is het niet mogelijk de Christmas Box met terugwerkende kracht te ontvangen.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal