Pasjeshouders

116 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Pasjeshouders 116 producten gevonden
  1. Kleur
  2. Merk
  3. Materiaal
  4. Geslacht
  5. RFID
  6. Toon alle filters
116 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

116 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pasjeshouders; dé portemonnee voor heren

De meeste betalingen worden tegenwoordig via een betaalpas gedaan. We betalen bijna niet meer met contant geld. Dat geldt zeker voor mannen, die liever geen portemonnee meer bij zich dragen.

Een trend die hier op inspeelt is de pasjeshouder. Dit is een dunne portemonnee, waarin voornamelijk ruimte is voor betaalpassen. Op dit gebied is het merk Secrid Wallet toonaangevend en ook het Nederlandse Walter Wallet speelt handig in op de toenemende vraag naar kaarthouders als vervanging van de portemonnee. In onze collectie vind je ook Garzini portemonnees; een merk dat minmalistische portemonnees maakt waar ook voornamelijk betaalpassen in bewaard kunnen worden.

Kaarhouders beschermen je privacy

Zowel de kaarthouders van Secrid als Walter Wallet zijn echte eyecatchers. Ze zijn handig en stijlvol en ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Maar ze zijn niet alleen leuk om te zien, ze beschermen ook je privacy.

De pasjeshouders van deze merken zijn namelijk voorzien van een 'RFID shield', een bescherming die het onmogelijk maakt voor kwaadwillenden om de kaarten van afstand te activeren, scannen of skimmen via de RFID chips en antennes die in betaalkaarten zitten verwerkt.

Naar boven
Brandfield.be maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.