Valentijn

Chocolovely
Valentine

14 februari is dé dag waarop we de liefde vieren. De perfecte gelegenheid om jouw Valentijn te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. En zeg nou zelf, niets leuker om te geven of te krijgen dan een style item!

gifts for her     gifts for him

 
 

Valentijn

Chocolovely
Valentine

14 februari is dé dag waarop we de liefde vieren. De perfecte gelegenheid om jouw Valentijn te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. En zeg nou zelf, niets leuker om te geven of te krijgen dan een style item!

gifts for her

gifts for him

 

 

Gratis chocoladereep

All you need
is love... and chocolate

All you need
is love...
and chocolate

Maak je Valentijnscadeau helemaal compleet met een gepersonaliseerde chocoladereep! Bij bestellingen vanaf €50 ontvang je een gratis Tony Chocolonely chocoladereep met ruimte voor een persoonlijke boodschap. Liefde gaat immers door de maag ...
Gebruik hiervoor de actiecode: CHOCO

deel met je valentijn

 

Inspiratie voor dames

 

 

gifts for him

It’s love o’ clock

It’s love o’ clock

Ook voor heren vind je bij ons stijlvolle Valentijncadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi horloge, of een bijzonder sieraad? Van chic tot stoer, in ons uitgebreid aanbod is altijd een passend cadeau te vinden.

Inspiratie voor heren

 

 

Items per prijs

Shop in the name of love

Het vinden van het perfecte cadeau is niet altijd even makkelijk, daarom helpen we je graag een handje. Hieronder vind je de mooiste style items, gesorteerd op prijs.
Zo vind je voor ieder budget een passend cadeau.

 

 

Valentijnscadeau online kopen bij Brandfield

Woensdag 14 februari 2018 is het Valentijnsdag; de dag van de liefde. Tijd voor een verrassing!

Laat jouw geliefde weten dat je aan hem of haar denkt door een stijlvol cadeautje te geven. Wat is er leuker om te geven of te krijgen dan een sieraad? Een sieraad zal je geliefde vaak dragen en elke keer zal de liefde tussen jullie dan symbool staan! Hoe romantisch... Het ideale cadeau dus!

Weet je niet precies welk sieraad je moet geven? Wij helpen je graag verder met onze selectie valentijnscadeaus voor haar of valentijnscadeaus voor hem.

Zoek je een cadeau voor haar? Een mooie ring zal ze zeker waarderen. Dit type sieraad is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een belangrijke symbolische waarde. Bekijk hier alle dames ringen.

Zoek je een cadeau voor hem? Armbanden zijn op dit moment helemaal in. Geef hem een armband en hij zal zich helemaal de man voelen. Bekijk hier alle heren armbanden.

Shop jouw valentijnscadeau bij Brandfield en kies voor uitstekende service. Bestel in onze shop op een werkdag of zondag voor 23:30, dan wordt jouw valentijnscadeau de volgende dag gratis thuisbezorgd. Mocht het cadeautje niet zo zijn als verwacht; retourneren is altijd gratis en kan binnen 30 dagen na je aankoop.

Naar boven
Brandfield.be maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.