UITGEBREID AANBOD

Welke verschillende soorten portemonnees zijn er?

Je portemonnee heb je bijna dagelijks in handen en daarom is het van belang dat je een kiest die volledig bij je past, qua looks, model en functie. We helpen je graag met het vinden van je perfect match!

Natuurlijk kan je je geld in een oude sok stoppen, maar een nieuwe stijlvolle portemonnee is toch minstens zo leuk! Lees snel verder voor een omschrijving van alle soorten portemonnees die wij voor je klaar hebben liggen.

Billfold portemonnee

We gaan van start met de billfold portemonnee. Deze portefeuille heeft zijn naam te danken aan het systeem. Deze heeft namelijk minimaal één groot vak over de totale lengte van de portemonnee waar het briefgeld in kan worden gestopt. Wanneer de gebruiker de portemonnee wil wegstoppen wordt deze dubbelgeslagen, eveneens als het briefgeld, en kan dit zo worden opgeborgen. Het briefgeld wordt dus letterlijk gevouwen. Aan de binnenkant zit vaak aan de ene kant een vakje voor muntgeld en aan de andere kant de pasjeshouders.

De billfold komt in allerlei materialen, afmetingen en kleuren. Het is een fijne portemonnee, die gemakkelijk in de zak past en waar je zowel je geld als je pasjes in kwijt kan.

Drukknop portemonnee

De drukknop portemonnee spreekt voor zich. Dit model wordt namelijk afgesloten middels een drukknop. De grootte, kleur, aantal pashouders en vakjes kunnen per portemonnee verschillen, maar de soort afsluiting hebben ze allemaal gemeen, een veilige manier van het bewaren van je geld.

 

Pasjeshouder

Ook dit model spreekt vrijwel voor zich: deze portemonnee is er voor gemaakt om je pasjes op te bergen. Dit kan worden gedaan door je pasjes in een hardcase te schuiven en wanneer je ze nodig hebt druk je op een knopje of schuif je ze omhoog en worden ze op verschillende hoogtes zichtbaar waardoor je gemakkelijk het benodigde pasje kunt pakken zonder de rest er uit te trekken. Ook zijn er de bijvoorbeeld leren modellen met aan de voor en achterkant pashouders waar je ze per stuk in stopt.

Sommige varianten hebben nog de extra mogelijkheid om er ook je geld in te kunnen stoppen, maar in de basis zijn deze pashouders gemaakt voor je pasjes. Secrid en Mywalit zijn twee pashoudermerken, beide met dezelfde functie, maar alle twee heel anders vormgegeven. Hierdoor kan je het model, werking en materiaal kiezen dat voor jou het beste werkt.

Ritsportemonnees

Dit model komt in allerlei kleuren, prints, modellen, groottes en inhoud, maar dit model heeft ten alle tijden één aspect gemeen: de portemonnee wordt altijd afgesloten door middel van een rits. Een veilige manier van het opbergen van je geld.

Coin purse

De coin purse is de portemonnee voor al je muntgeld. Het kleine portemonneetje is gemakkelijk mee te nemen en komt in verschillende kleuren, modellen en looks. Desondanks dat ze er niet voor zijn gemaakt kan je er meestal ook wat briefgeld en een paar pasjes in kwijt.

Shop op categorie

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal