UITGEBREID AANBOD

Verschillende soorten armbanden

Op zoek naar een nieuw armbandje, maar weet je nog niet helemaal wat het moet worden? Geen nood! We leggen je hier graag wat uit over de verschillende armband soorten, zodat jij jouw perfecte armband kan vinden.

De schakelarmband

De naam zegt het al: Deze armbanden zijn opgebouwd uit kleine schakeltjes die met elkaar verbonden zijn. Zie het als rondjes, ovalen of vierkantjes die in elkaar gehaakt zitten en zo een armband vormen. Ook kunnen schakels van verschillende afmetingen met elkaar worden afgewisseld. Vaak zijn deze armbanden gemaakt van metaal en zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende looks.
Onder andere Buddha to Buddha heeft gave schakelarmbanden in de collectie!

De Bangle

Wat maakt een armband een bangle? De bangle is allereerst niet verstelbaar en daarnaast is er geen sluiting in de armband verwerkt, waardoor de band volledig over je pols moet worden geschoven.
Bekijk alle bangles bij Brandfield.

 

De plaatarmband

Een mooi persoonlijk geschenk, een aandenken aan iemand, of voor het onthouden van je eigen naam. Alles is mogelijk met een plaatarmband. De naam verraadt het al een beetje, er zit een plaatje tussen de schakels, deze ligt bovenop je pols. Deze armbanden zijn zowel heel fijn als heel grof te vinden, zo is er voor een iedere smaak een plaatarmbandje.

De wikkelarmband

Verder is er ook nog de wikkelarmband. Deze armband gaat meerdere keren om je pols heen in plaats van de traditionele armband die slechts één keer rond de pols gaat. De wikkelarmband is er in verschillende vormen: zolang het materiaal flexibel is kan er een wikkelarmband van worden gemaakt.
Bekijk bijvoorbeeld de gave wikkelarmbanden van Tom Hope!

Shop op categorie

 

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal