Tassen Outlet

Show filters
We can't find products matching the selection.

Profiteer van hoge korting in de tassen solden

Om precies te zijn: korting die oploopt tot maar liefst 60%! Nergens koop je zo voordelig online een nieuwe tas van een bekend merk als in de tassen solden bij Brandfield.

De tassen solden is het hele seizoen gevuld met mooie tassen. Ook wordt de solden regelmatig aangevuld, ook als er officieel geen uitverkoopperiode is. Kom dus regelmatig even langs om te kijken of de tas die bij jouw past er bij staat!

Zie je een mooie tas in de uitverkoop die bij je past, wacht dan zeker niet te lang met bestellen. Van de meeste tassen is er nog maar één op voorraad en er geldt OP=OP voor alle items in de solden! Bestel dus zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

Waarom zijn deze tassen afgeprijsd?

Onze collectie bestaat uit tassen van alle bekende tassenmerken. Deze merken brengen minimaal twee keer per jaar nieuwe collectie uit. Sommige merken zelfs vaker.

De tassen die niet tot de basiscollectie behoren en uit de huidige collectie van het merk verdwijnen, plaatsen we in de solden. Zo maken we ruimte in ons magazijn om de nieuwe collecties van deze merken voor jou in te kopen!

Wanneer we de tassen in de tassen solden opnemen, worden de items meteen afgeprijsd met een flinke korting. Er is verder helemaal niets mis met de tassen die in de solden gaan. Ze zijn gewoon nieuw en ongebruikt!

Bekijk ook onze complete collectie tassen.

Service op tassen in de tassen solden

De tassen zijn dus splinternieuw en hebben geen beschadigingen of een vorm van slijtage. Ook de uitstekende service die we bieden op nieuwe producten is hetzelfde voor items in de tassen solden:

De verzending is gratis en ook retourneren is uiteraard ook gewoon mogelijk. Bestel een tas uit de solden op een werkdag of zondag voor 23:00, dan heb je jouw supervoordelige tas de volgende dag al in huis!

Solden per merk

Naast de tassen solden hebben we ook een horloge solden en sieraden solden. Ook hier vind je alleen maar items van bekende merken. Ben je op zoek naar een bepaald merk in de solden? Bekijk de uitverkoop pagina's van onderstaande merken:

In de Brandfield Solden vind je horloges, juwelen, zonnebrillen, tassen en portemonnees van uitlopende collecties. Deze koop je in de Brandfield shop met korting tot 50%. Vind je een product dat bij je past? Koop het dan vandaag nog, want voor producten in de Solden geldt: OP = OP!

Solden per categorie:

Ben je op zoek naar een specifiek product in de Solden ? Bekijk dan ook de Solden per productcategorie:

Solden per merk:

Of, ben je juist op zoek naar een specifiek merk in de Solden? Bekijk de Solden pagina's van onderstaande merken:

Ook op uitverkoopproducten bieden we uitstekende service. Bij Brandfield is de standaardverzending gratis voor bestellingen vanaf 50 euro met een bezorgadres in België. Je kunt je pakket thuis laten bezorgen of bij een PostNL-ophaalpunt. Bestel je vóór 23:00 uur, dan wordt jouw bestelling de volgende dag al bezorgd. Mocht het product niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!