Fossil armbanden

47 producten gevonden Toon producten per pagina
47 producten gevonden Toon producten per pagina

47 producten gevonden Toon producten per pagina

Brandfield is officieel dealer van Fossil juwelen. Op deze pagina vind je onze uitgebreide collectie Fossil armbanden. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Fossil armband op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mochten de juwelen niet naar wens zijn, dan kun je ze binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk meer juwelen van Fossil: Kettingen | Oorbellen | Ringen | Horloges

Over Fossil armbanden

Bijzonder edelstaal, hoge kwaliteit leer en roestvrij staal vormen de basis voor alle Fossil armbanden. Want zo'n goede basis biedt de perfecte ondergrond voor details gemaakt van zirkonia, parelmoer en zelfs glas. En uiteraard mag het bijzondere design van de armbanden hierbij niet vergeten worden. Dit alles vormt een perfecte harmonie in de bijzondere armbanden van Fossil. Welke ga jij dragen? Fossil is een jong, eigentijds en eigenwijs kledingmerk. Het Amerikaanse merk zette zich in 1984 in de spotlights en heeft deze daarna niet meer uitgedaan. Het merk sloeg aan bij een breed publiek, omdat het merk een beetje humor, creativiteit en elegantie met zich meebracht in een tijd waarin jonge mensen op zoek waren naar een sportieve, maar ook zakelijke identiteit. De kleding was een groot succes, maar daar bleef het niet bij. Al snel volgden de accessoires, zoals horloges en natuurlijk juwelen. Fossil weet als geen ander mensen te verrassen met hun designs.

Collectie van Fossil

Een armband is een eyecatcher. Het is een verlengde van je kleding – zelfs wanneer je korte mouwen draagt. Dan wil je natuurlijk ook dat de armband een blijvertje is. De Fossil armbanden bieden verschillende stijlen. Binnen de uniseks collectie zien we veel stoere schakels, casual en luxe leer en glanzend zilver terug. Dames combineren een uniseks armband moeiteloos met een chique armband in goud, zilver of roségoud, al dan niet versierd met zirkonia of parelmoer. Heren maken de look extra mannelijk dankzij het gebruik van zilver en zelfs stoere, zwarte accenten.

Fossil armbanden online kopen

De stoere en elegante Fossil armbanden koop je uiteraard online bij Brandfield. Plaats op werkdagen of op zondag voor 23:00 uur je bestelling en het wordt de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Zijn de Fossil armbanden een cadeau voor een speciaal persoon in je leven? Laat het weten en we verzenden het in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Binnen 30 dagen na aankoop kun je altijd zonder bijkomende kosten ruilen of retourneren.

Meer informatie over Fossil?

Naar boven