SEA specialist bij Brandfield

Groningen - Fulltime

Over Isabel Bernard
Isabel Bernard is opgegroeid in Parijs, de stad van de charmante straatjes en romantische sferen. Haar sieraden zijn gebaseerd op haar favoriete spots in Parijs. De collectie van Isabel Bernard gaan voornamelijk over gouden sieraden, elk sieraad is gemaakt van 14 karaat goud. Isabel Bernard is een snel groeiend merk in heel Europa, met behulp van een SEA specialist willen we dit graag nog verder uitbouwen.

Waar ga je werken?
Brandfield is een ambitieuze en snelgroeiende e-commerce onderneming, die zich richt op de verkoop van style items zoals sieraden, horloges, zonnebrillen, tassen en portemonnees. In samenwerking met een groeiend aantal A-merken, waaronder Buddha to Buddha, Swarovski en Casio. Biedt Brandfield via haar eigen websites, drie fysieke winkels en externe kanalen (Amazon, Bol.com etc.) een breed assortiment style items aan. Het snelgroeiende Brandfield team bestaat uit ruim 100 enthousiaste medewerkers. Onze cultuur kenmerkt zich door open werkvloeren en korte lijntjes.

Wat ga je doen?
Jij beheert samen met je collega’s één van de belangrijkste omzet kanalen van Brandfield. Jij zorgt voor betaalbare topposities voor de Isabel Bernard advertenties. Je belangrijkste taak is om het budget van dit kanaal zo goed mogelijk te laten renderen; omzet maximalisatie en sturen op marge en winst.

Binnen Brandfield worden specialisten gemotiveerd om neventaken op zich te nemen. Denk hierbij aan country management van een bepaald land, het opzetten van een samenwerking, het meedenken met de prijsstrategie, het neerzetten van een online video strategie en taken en verantwoordelijkheden buiten het specialisme, maar binnen het vakgebied e-commerce/online marketing. Op deze manier heb je een uitdagende, afwisselende baan en vindt er veel synergie en samenwerking plaats tussen de verschillende afdelingen.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van grote accounts;
  • Je bent nieuwsgierig en assertief;
  • Je bent analytisch en werkt resultaatgericht;
  • Je hebt kennis en ervaring met feed management software (Channable);
  • Representatief, gedreven en enthousiast;
  • Kennis met Magento is een pré;
  • Kennis van bGenius is een pré;
  • Je bent gezond kritisch naar Google;
  • Je kijkt verder dan je eigen kanaal.

Maar bovenal is SEA je passie, heb jij Google Ads + Bing Ads nooit uitgespeeld en ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief in!

Wat bieden wij?
Wij bieden jou naast een marktconform salaris de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zelfstandigheid, professionele collega's en een informele sfeer op de werkvloer.

Solliciteer via Indeed.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal