Pasjeshouders

74 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Pasjeshouders 74 producten gevonden
  1. Solden
  2. Merk
  3. Geslacht
  4. RFID
  5. Toon alle filters
74 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

74 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pasjeshouders; dé portemonnee voor heren

De meeste betalingen worden tegenwoordig via een betaalpas gedaan. We betalen bijna niet meer met contant geld. Dat geldt zeker voor mannen, die liever geen portemonnee meer bij zich dragen.

Een trend die hier op inspeelt is de pasjeshouder. Dit is een dunne portemonnee, waarin voornamelijk ruimte is voor betaalpassen. Op dit gebied is het merk Secrid Wallet toonaangevend en spelen zij handig in op de toenemende vraag naar kaarthouders als vervanging van de portemonnee.

Kaarthouders beschermen je privacy

De kaarthouders van Secridzijn echte eyecatchers. Ze zijn handig en stijlvol en ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Maar ze zijn niet alleen leuk om te zien, ze beschermen ook je privacy.

De pasjeshouders van deze merken zijn namelijk voorzien van een 'RFID shield', een bescherming die het onmogelijk maakt voor kwaadwillenden om de kaarten van afstand te activeren, scannen of skimmen via de RFID chips en antennes die in betaalkaarten zitten verwerkt.

De voordelen van een pasjeshouder

Wie kent het niet? Je hebt allerlei extra spullen in je portemonnee die je helemaal niet gebruikt. Denk hierbij aan al dat muntgeld, extra bonnetjes en verlopen pasjes. Zonde eigenlijk, want dit draag je elke dag weer met je mee.

Met de pasjeshouder is dat verleden tijd. Je stopt er alleen de pasjes in die je dagelijks gebruikt. Contant geld hoef je vandaag de dag bijna niet meer te gebruiken, dus ook niet dagelijks bij je te dragen. En de pasjeshouder heeft als grootste voordeel zijn formaat. Het ontwerp is dun en strak, waardoor je de pasjeshouder ook gemakkelijk in je broek- of jaszak kwijt kunt. Zo hoef je niet altijd meer een tas met je mee te dragen.

Een ander voordeel van de pasjeshouder is het gebruiksgemak. Het is overzichtelijk. Zo hoef je bij de kassa niet lang te zoeken naar je pinpas, maar kun je hem zo tevoorschijn halen. Daarnaast zijn je belangrijke pasjes beschermd tegen krassen en buigingen. Neem je los je pinpas mee en bewaar je die in de zak waar je ook je sleutels in bewaart? Dan is de kans op beschadigingen aanwezig en kun je de pas wellicht niet meer gebruiken.

Kies de pasjeshouder die bij jou past

Als je je pasjes extra goed wil beschermen, kies dan een pasjeshouder met een aluminium behuizing. Deze pasjeshouder beschermen de pasjes tegen skimmen.

Je kunt de keuze van je pasjeshouder ook laten afhangen van kleur of stijl. Een pasjeshouder die bijvoorbeeld mooi bij je jas past, of dezelfde kleur heeft als je tas. Ga je voor een elegante leren pasjeshouder? Of kies je voor het speelse PVC? De keuze is aan jou. Bekijk op je gemak onze collectie en bied je pasjes de bescherming die ze nodig hebben.

Naar boven