15.000+ FRESH SUMMER STYLE ITEMS

NEW BRANDS, NEW ADVENTURES

NEW BRANDS,
NEW ADVENTURES

 
 
 
 

Chiang Mai 18° 47′ NB, 98° 59′ OL

Kapten and Son

Kapten and Son

Verleg je grenzen en reis in stijl. Ontwaak de avonturier in jezelf met Kapten and Son. Echte statement pieces met karakter - voor elk karakter.
Geniet van het buitenleven, stap uit je comfortzone en ga eropuit!

Verleg je grenzen en reis in stijl. Ontwaak de avonturier in jezelf met Kapten and Son. Echte statement pieces met karakter - voor elk karakter. Geniet van het buitenleven, stap uit je comfortzone en ga eropuit!

Shop collectie

 
 

 

 

 
 
 
 

TOKYO 35° 41′ NB, 139° 46′ OL

KANE WATCHES

KANE WATCHES

Ontworpen in het hart van Amsterdam, maar geïnspireerd door het Japanse essentialisme. Het merk streeft ernaar om de bewustwording van het minimalisme
te stimuleren door te focussen op wat écht van belang is. Het tijdloze en less-is-more- attitude design matchen de horloge met elke persoonlijke stijl.

Ontworpen in het hart van Amsterdam, maar geïnspireerd door het Japanse essentialisme. Het merk streeft ernaar om de bewustwording van het minimalisme te stimuleren door te focussen op wat écht van belang is. Het tijdloze en less-is-more- attitude design matchen de horloge met elke persoonlijke stijl. Verwissel je horlogebandjes zodat je horloge perfect aansluit op jouw looks.

Shop collectie

 
 

 

 

 
 
 
 

BALI 18° 47′ NB, 98° 59′ OL

BUDDHA TO BUDDHA

BUDDHA TO BUDDHA

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging oprichter Batul op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven.
Om er iets tastbaars van te maken, maakte hij een schets en vroeg hij een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. De eerste Buddha to Buddha armband was een feit.

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging oprichter Batul op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars van te maken, maakte hij een schets en vroeg hij een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. De eerste Buddha to Buddha armband was een feit.

Shop collectie

 
 

 

 

 

15.000+ FRESH SUMMER STYLE ITEMS

Shop de gehele nieuwe collectie

Shop de gehele
nieuwe collectie

Shop nieuw

 

Naar boven
Brandfield.be maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.