Sif Jakobs juwelen

111 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Sif Jakobs juwelen 111 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Collectie
  3. Type juweel
  4. Kleur
  5. Materiaal
  6. Nikkelvrij
  7. Materiaal steen
  8. Type goud
  9. Ring maat
  10. Prijs
  11. Assortiment
111 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

111 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sif Jakobs juwelen

Uniek, luxe en Scandinavisch. Dat is wat de juwelen van Sif Jakobs het best omschrijft. De juwelen van Sif Jakobs zijn gemaakt van zilver. Een groot aantal van de zilveren juwelen zijn voorzien van een (rosé)gouden plating van 18 karaat goud. Wanneer je op zoek bent naar unieke juwelen dan is de collectie van Sif Jakobs bij Brandfield zeker de moeite waard om te bekijken!

Over Sif Jakobs

Sif Jakobs werd geboren op IJsland en heeft door de jaren heen tal van plaatsen in de wereld mogen bezichtigen. Zo volgde ze onder andere een studie tot goudsmid in Zweden, woonde ze jarenlang in Italië en is ze inmiddels woonachtig in Denemarken. De inspiratie van Sif komt voort uit de landen die ze in haar leven heeft bezocht en de schoonheid die ze op deze plaatsen heeft ontdekt. Deze combinatie van verschillende omgevingen zorgt ervoor dat de juwelen van Sif Jakobs echt uniek zijn.

Online Sif Jakobs juwelen kopen

Of je nu op zoek bent naar een ring, ketting, oorbellen of een armband. In het ruime assortiment juwelen van Sif Jakobs bij Brandfield is eigenlijk altijd wel een artikel te vinden die precies aansluit bij jouw wensen en stijl. De juwelen van Sif Jakobs laten jou nog meer stralen dan je al deed. Of je nu gaat voor een juweel met een plating van 18 karaat goud of juist een mooie zilveren.
De juwelen van het Deense merk zijn onder andere al gedragen door Miley Cyrus, Katy Perry & Dua Lipa.

Sif Jakobs juwelen online bestellen

Brandfield is officieel dealer van de juwelen van Sif Jakobs. Bestel je jouw nieuwe juwelen van Sif Jakobs op zon- of werkdagen voor 23:00? Dan zorgen wij dat de bestelling de volgende dag al bij je is! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Bevalt je bestelling toch niet? Dan kun je je bestelling bij Brandfield binnen 30 dagen gratis retourneren.

Naar boven