€20 KORTING VAN €120 CODE: VAKANTIE-20

Welke zonnebril past bij jou?

Om te bepalen welke zonnebril goed bij jou past, is het belangrijk om naar jouw hoofdvorm te kijken.

1 - voor wie is het cadeau

Rond
Heb jij een ronde gezichtsvorm? Het breedste punt van jouw gezicht bevindt zich dan rondom je wangen en oren. Jouw voorhoofd en kin zijn juist wat smaller. Dan raden wij een vierkante zonnebril, een wayfarer zonnebril of een cat-eye zonnebril aan.

 

1 - voor wie is het cadeau

Hoekig
Heb jij een hoekige gezichtsvorm? Jouw gezichtsvorm wordt gekenmerkt door een hoekige kaaklijn en jouw voorhoofd en jukbeenderen zijn ongeveer even breed. Dan raden wij een aviator zonnebril of een ronde zonnebril aan.

 

1 - voor wie is het cadeau

Hartvormig
Heb jij een hartvormig gezicht? Jouw gezichtsvorm wordt gekenmerkt door sterke jukbeenderen in combinatie met een relatief brede kin en voorhoofd. Dan raden wij een ronde zonnebril of een cat-eye zonnebril aan.

 

1 - voor wie is het cadeau

Ovaal
Heb jij een ovale gezichtsvorm? Jouw gezichtsvorm wordt gekenmerkt door een langwerpig gezicht. Het breedste punt van jouw gezicht bevindt zich rondom de jukbeenderen. Dan heb jij geluk! Vrijwel elk model staat goed op een ovaal gezicht.

 

Wat doen gepolariseerde zonnebrillen?

Gepolariseerde glazen nemen de horizontale schitteringen van het licht weg. Denk maar aan de schittering die te zien is bij de weerkaatsing van de zon op een nat wegdek, of de zon die op de piste schijnt tijdens de wintersport. Er is dus sprake van een hoger contrast met duidelijkere kleurwaarnemingen. Daarnaast zorgen gepolariseerde glazen voor meer rust aan de ogen.

Bekijk hier alle gepolariseerde zonnebrillen.

 

Vind jouw perfecte zonnebril!

Weet jij welk model zonnebril je graag wil? Gebruik dan onze Zonnebril Finder. In slechts 3 stappen komt jouw persoonlijke voorkeur aan zonnebrillen naar boven!

Klik hier om gebruik te maken van de Zonnebrillen Finder.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal