€20 KORTING VAN €120 CODE: VAKANTIE-20

Alles wat je moet weten over dit horloge

Wijzerplaat:

Novak is net zo trots Servisch te zijn als Seiko Japans. Het ontwerp van het nieuwe Astron GPS Solar horloge van Novak weerspiegelt op een rustige manier de genegenheid waarin zowel Novak als Seiko hun thuislanden houden.

Rood en wit zijn kleuren die door beide vlaggen worden gedeeld en ze worden in elk detail gebruikt, samen met het diepe blauw dat ook centraal staat in de Servische vlag en staat voor ‘‘overwinning‘‘ in de Japanse cultuur.

 

Indicator:

De tijdzones van Servië en Japan zijn rood gemarkeerd op de UTC-indicator ring op de +1 en +9 posities.

 

Bezel:

De wijzerplaat is wit en de keramische ring is blauw met een dunne rode lijn erin. Het gebruik van kleur als symbool wordt voortgezet in het goud van de wijzers en de minuten op de dual-time sub-wijzerplaat weerspiegelen de hoogten van Novak's prestaties op de tennisbanen van de wereld.

 

Extra bandje:

De extra siliconen band is wit, de kleur wordt gedeeld door beide vlaggen van Servië en Japan. Het is in harmonie met de omliggende kleuren, zoals het blauw van de keramische ring.

 

Case back:

De achterkant van de kast draagt ​​de handtekening van Novak en het serienummer van het horloge.

 

Certificaat:

Een kaart met een bericht van Novak wordt ook samen met het horloge geleverd.

 

Speciale verpakking:

Deze nieuwe Novak Djokovic Astron GPS Solar-creatie wordt aangeboden als een beperkte oplage van slechts 1500 en zit in een speciale doos met een extra siliconen band.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal