William L. 1985 horloges

Filter op

Filteren

Sluiten
William L. 1985 horloges

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

William L. 1985 logo

 

Liefhebbers van klassieke horloges: eat, your, heart, out! Deze nieuwe parel in de horlogewereld luistert naar de naam William L. 1985 en brengt je een collectie prachtige classic style watches voor de stijlbewuste mannen onder ons. Betaalbare kwaliteitshorloges, perfect als finishing touch van je nette casual of zakelijke outfit.

Ontdek het prachtige verhaal achter dit merk. Maak kennis met:

William L. 1985.

 
 

William L. 1985


'Een uniek product, waarin tegenstellingen en paradoxen elkaar vinden.'

William L. 1985, een horlogemerk dat het resultaat is van het prachtige verhaal van Guillaume Laidet. Een verhaal dat eindigt om jouw pols.

Benieuwd? Lees hieronder het verhaal van Gauillaume.

Ontwikkeld met een doel
William L. 1985 wil het horloge democratischer maken en wil breken met de traditionele codes. Hoe? Door betaalbare kwaliteitshorloges op de markt te brengen.

Geïnspireerd op de jaren 50
Het design is geïnspireerd op een iconische vintage Zwitserse chronograaf uit de jaren 50, te zien in de afbeelding en de video. De belijning werd wel gemoderniseerd. Resultaat: een op en top eigentijds horloge met verzorgde details.

Bekijk het iconische horloge

 
 
 

 

Het verhaal van... Guillaume

Guillaume Laidet, een horloge- en stijlliefhebber met een historie in de wereld van Zwitserse uurwerken. Enkele jaren werkte hij voor de grootste Zwitserse horlogemerken.

Van zijn achter-oudoom erfde hij een Zwitserse chronograaf uit de jaren '50. Dit horloge was aan onderhoud toe en toen hij het na reparatie terugkreeg, maakte het horloge indruk bij vrienden en kennissen. Maar de hoge prijs van dit horloge deed dit niet.

Dit is de reden waarom Guillaume het merk William L. 1985 bedacht: uurwerken van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Geïnspireerd op het design van het horloge dat hij erfde.

Bijna een jaar lang deed Guillaume over de ontwikkeling van een voordelige versie van de oude vintage chronograaf. Design uit Parijs, fabricatie in Shenzhen (China). Mede dit laatste zorgt voor de betaalbare prijs.

Om het merk in de wereld te zetten had hij kapitaal nodig. William L. 1985 is mogelijk gemaakt door crowdfunding. Een enthousiaste groep mensen vormde al snel een betrouwbare achterban die geloof in de filosofie van Guillaume.

 
 

Koop je William L. 1985 horloge online

Brandfield is officieel dealer van William L. 1985 horloges en William L. 1985 horlogebanden. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw William L. 1985 horloge op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Naar boven
Brandfield.be maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.