€20 KORTING VAN €120 CODE: VAKANTIE-20

Zoek je een horloge met een bepaalde stijl? Hieronder kan je een selectie maken op basis van de vorm van de kast. Alle horloges op Brandfield.nl zijn overzichtelijk te vinden op kast vorm via onderstaande links. Maak een keuze qua type en bestel jouw horloge eenvoudig online.

Horloges op basis type

Overige categorieën van horloges kopen bij brandfield

Naast een uitgebreide selectie van horloges met een ronde of rechthoekige kast kan er ook een selectie gemaakt worden op basis van kast, materiaal, kleur of stijl van horloges.

Over type horloges

Er zijn veel verschillende type horloges om uit te kiezen. Het mooie van deze type horloges is dat er altijd een type is dat helemaal past bij jou. Om het zoeken gemakkelijker te maken kun je bijvoorbeeld kiezen uit een analoog of juist digitaal horloge. Ook de doelgroep is eigenlijk een type horloge, want voor heren, dames en kinderen worden heel andere polshorloges gemaakt.

Maar het type van horloges heeft ook te maken met het materiaal, de achtergrond en natuurlijk waarvoor het oorspronkelijk is ontworpen. Zo is Swiss made een horloge type. En dat geldt ook voor fashion horloges of Deens design. Het type van het horloge roept namelijk al een beeld op van het soort horloge. Vroeger viel er qua design weinig te kiezen. Swiss made was eigenlijk geen type, maar de standaard. De meeste klokkenmakers komen nu eenmaal uit het Jura-gebied van Zwitserland. Het maken van horloges werd hier tot een ware kunst verheven.

Veel Amerikaanse merken of andere Europese horloges vinden hun roots terug in Zwitserland. Tegenwoordig is Swiss made wel een type horloge, omdat er ook horloges in andere delen van de wereld worden gemaakt.

Andere types zijn militaire horloges, sporthorloges, design horloges en trendy horloges. De diverse merken die in de wereld groot zijn als het om polshorloges gaat, voeren vaak verschillende type horloges in hun collectie. Zo kun je bij Daniel Wellington, Danish Design of Casio zowel trendy als sportieve horloges vinden. Met zoveel merken en type horloges is het extra fijn dat Brandfield er is. Wij maken het namelijk heel overzichtelijk voor je dankzij de handige categorieënkiezer.

Type horloges online kopen

Welk type horloge je ook zoekt, je vindt ze allemaal in de uitgebreide collectie van Brandfield. Zo koop je gemakkelijk en snel je nieuwste horloge gewoon online. Bestel je favoriete type horloge voor 23:00 op werkdagen of voor 23:00 op zondag en deze wordt de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Voor jezelf of in een luxe geschenkverpakking zodat je het horloge direct cadeau kunt doen. Geef dit aan bij je bestelling en wij doen de rest. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Gebruikte bronnen

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal