Sportieve horloges

Filter op

Filteren

Sluiten
Sportieve horloges

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

In de horlogecollectie van Brandfield vind je een groot aanbod sportieve horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw sportieve horloge op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het horloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Over sportieve horloges

Ben je sportief aangelegd en ben je geregeld in de sportschool te vinden? Houd je van zeilen en surfen en ben je graag omgeven door water? Of misschien sport je het liefste op vers gras, zoals een voetbalveld. Wat je sport ook is, soms is het handig om tijdens het bewegen te weten hoe laat het is of hoe lang je al aan het trainen bent.

Daarom kies je voor sportieve horloges. Deze horloges zijn gemaakt van stevig materiaal, zodat jij er veel plezier aan zult beleven tijdens het sporten. Overigens mag je een sportief horloge natuurlijk ook gewoon als regulier accessoire dragen. Sportieve horloges zijn vaak robuust, want ze moeten tegen een stootje kunnen. Als je een sportief horloge draagt tijdens je work out of een paar kilometer asfalt vreet terwijl je hardloopt, dan krijgt het horloge immers wat schokken te verwerken. Maar maak je geen zorgen, echte sporthorloges kunnen het allemaal aan.

De horlogeband wordt vaak gemaakt van kunststof of siliconen, zodat dit niet met je transpiratievocht kan reageren. De horlogekast is meestal van hoogwaardig en sterk kunststof. Veel sportieve horloges bevatten een speciale ring waarmee je een timer kunt instellen. Ook kunnen ze een stopwatch of een dieptemeter bevatten, en zijn de klokken tot een beperkte diepte waterdicht, zodat je er rustig mee kunt zwemmen. Welke sport je ook beoefent, de fijne sportieve horloges in onze webshop met de bijzondere en leuke designs maken je sportoutfit helemaal compleet.

Sportieve horlogemerken in de Brandfield collectie:

Ben je op zoek naar een horloge met functies die je kunnen helpen in je sportprestaties? Kijk dan eens naar onze collectie smartwatches en naar de GPS horloges.

Seiko Prospex

Binnen de collectie sportieve horloges van Brandfield vind je ook de Seiko Prospex horloges. Het merk Seiko staat bekend als een echt hoogwaardig horlogemerk, dat in 1965 het eerste duikershorloge ter wereld op de markt bracht. Sportieve uitdagingen gaat dit merk dus niet uit de weg.

Alle ervaring op sportief gebied komt samen in de collectie Seiko Prospex horloges. Deze collectie bestaat onder andere uit duikhorloges, te herkennen aan het PADI-logo. Naast duikhorloges vind je in deze collectie ook horloges voor avonturiers in de breedste zin van het woord; of je nu op land bent, op zee of in de lucht. Zelfs voor piloten kent de Prospex unieke features zoals het kunnen berekenen van vrandstofverbruik, snelheid en afstand..

Sporthorloge online kopen

Sportfanaten kopen natuurlijk hun sportieve horloges gemakkelijk online bij Brandfield. Ook wanneer je gewoon een sportief type bent, koop je een sportief horloge bij ons in de webshop, want het past ook heel goed bij een casual outfit. Bestel op werkdagen voor 23:00 uur en je ontvangt het horloge de volgende dag al in huis. Maak er een mooi cadeau van en laat het bezorgen in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Gebruikte bronnen

Naar boven