Heren smartwatches

1 product gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Heren smartwatches 1 product gevonden
  1. Geslacht
  2. Merk
  3. Connectiviteit
  4. Smartwatch functies
  5. Diameter kast
  6. Kleur kast
  7. Materiaal kast
  8. Vorm kast
  9. Toon alle filters
1 product gevonden Toon producten per pagina

1 product gevonden Toon producten per pagina

Met innovatieve heren smartwatches ben je altijd goed uitgerust

Heren smartwatches bieden tegenwoordig zoveel extra functies, dat ze al lange tijd niet meer alleen gedragen worden door sporters. Uiteraard bieden de meeste smartwatches in onze collectie nog steeds een perfecte ondersteuning voor sporters, met daarnaast ook ideale smartwatches met optimale functies voor heren met een drukke werkdag. Denk aan een design smart horloge dat uitgerust is met een nauwkeurige GPS-functie voor routes, maar ook aan smartwatches met camerabediening, muziekbediening en trackers voor calorieverbranding. Kortom, voor elke persoonlijke behoefte is er een smartwatch met de juiste innovatieve functies en technologie.

De smartwatch voor heren op het werk gebruiken

Tijdens een drukke werkdag is het bijzonder prettig om gebruik te kunnen maken van de goede ondersteunende functies van een heren smartwatch. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om even een time-out te nemen en wat ademhalingsoefeningen te doen tijdens een stressvolle werkdag. Er zijn zelfs smartwatches die aan de hand van de hartslag jouw stressniveau bijhouden en desgewenst een signaal geven als het even tijd is voor een korte break.

Leg je telefoon even weg

Met een goede heren smartwatch hoef je tijdens het werken geen half oog meer op je smartphone te houden. Koppel je telefoon en je smartwatch en jouw watch houdt je op de hoogte van inkomende berichten met nauwkeurige notificaties. Bepaal je route onderweg, voer gesprekken door middel van gespreksbesturing op je watch, maak gebruik van fitness programma's en instructies en houd je prestaties en hartslag bij tijdens het sporten met een en dezelfde smartwatch in een mooi design.

Heren smartwatches in verschillende stijlen

Of je nu op zoek bent naar een stevig ontworpen sportieve smartwatch of naar een stijlvolle smartwatch in een minimalistisch design, in de Brandfield collectie vind je een veelvoud aan modellen en merken voor heren smartwatches. Mooie voorbeelden van de vele merken in de collectie zijn de smartwatches van het merk Lotus. Deze heren smartwatches zijn verkrijgbaar in een breed aanbod aan neutrale tinten. Houd je van trendy minimalistische ontwerpen? Dan is het tijd om de unisex collectie smartwatches van het designmerk Withings eens nader te bekijken. Garmin is het merk bij uitstek voor sporters die op ieder moment van de dag alle mogelijke informatie over hun prestaties, de route, het weer en hun berichten bij de hand willen hebben.

Met een lange lijst aan bijzondere functies en een breed aanbod aan modellen in verschillende prijsklassen is Garmin de leverancier bij uitstek van hoogwaardige smartwatches voor heren en dames.

De perfecte smartwatch voor jou

Hoe kies je de perfecte heren smartwatch voor jou? Maak voor jezelf een lijstje van de functies die je bijvoorbeeld veel gebruikt op je telefoon. Aan de hand daarvan krijg je zicht op de mogelijkheden waar je graag gebruik van wilt maken met een goede smartwatch. Koppel hieraan de activiteiten die je veel uitvoert, bijvoorbeeld op sportief gebied, ontspanning en games. Is het belangrijk dat jouw nieuwe smartwatch tot een grote diepte waterdicht is? Of wil je juist een smartwatch die jouw route helpt bepalen tijdens het lopen of fietsen? Op basis van jouw persoonlijke wensen vind je in de Brandfield webshop de ideale smartwatch waar je lange tijd plezier van zult hebben. Tip: een smartwatch is natuurlijk ook een perfect cadeau voor een geliefde. Brandfield pakt jouw aankoop graag mooi voor je in. Laat jouw nieuwe watch snel leveren en betaal pas achteraf. Zo shop je altijd makkelijk en prettig in de webshop van Brandfield.

Naar boven