OOZOO Smartwatch horloges

1937 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
OOZOO Smartwatch horloges 1937 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Merk
  3. Horloge weergave
  4. Diameter kast
  5. Kleur kast
  6. Materiaal kast
  7. Vorm kast
  8. Categorie
  9. Toon alle filters
1937 producten gevonden Toon producten per pagina

1937 producten gevonden Toon producten per pagina

In de Brandfield online shop vind je OOZOO Smartwatch horloges, als onderdeel van de collectie OOZOO horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw OOZOO Smartwatch horloge op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Achteraf betalen mogelijk. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

OOZOO: smartwatches met een moderne minimalistische look

Ontdek het merk OOZOO

Houd je van goede fitnessgadgets of ben je op zoek naar een effectieve smartwatch met een breed scala aan verschillende functies? Dan biedt het Nederlandse merk OOZOO een bijzondere collectie smartwatches voor jou. Opvallend aan een smartwatch van OOZOO is het minimalistische ontwerp van het smart horloge. De ronde kast geeft een overzichtelijk beeld van de apps en functies die je altijd bij de hand hebt. De metingen zijn exact en de smartwatches van dit merk zijn uitstekend te combineren met zowel een zakelijke outfit als met een casual look in je vrije tijd.

Meer over het merk

Het Nederlandse horlogemerk OOZOO maakte in het jaar 2000 de eerste collectie horloges. Opvallend is het ruime aanbod aan ontwerpen, maar zeker ook de lage prijs waarvoor de horloges te koop zijn. Hoe kan het dat een innovatief merk zulke hoogwaardige smartwatches kan leveren tegen een lage prijs? OOZOO kiest ervoor om geen geld te investeren in grote marketing campagnes. De ontwerpen spreken voor zich en tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs voor dit bijzondere merk van Nederlandse bodem. Kortom, wanneer je kiest voor de aankoop van een OOZOO smartwatch dan betaal je niet voor de kosten van reclame, maar voor een innovatieve en functionele smartwatch van een perfecte kwaliteit.

De bijzondere kenmerken van OOZOO smartwatches

Wat mag je verwachten van een OOZOO smartwatch? De unisex modellen van de horloges zijn verkrijgbaar in mooie neutrale kleuren, zoals zwart en zilver. De lijst aan functies van de horloges is indrukwekkend. Zo is de OOZOO smartwatch uitgerust met bericht notificatie functies, een caloriemeter, een slaapgedrag analyse functie, Bluetooth, camerabediening, muziekbediening en meer. Onderweg of tijdens het sporten heb je alles bij de hand in een prachtige smartwatch uitgerust met een kast van mineraalglas.

De OOZOO smartwatches in de Brandfield webshop

In onze webshop kun je terecht voor de meest actuele collecties van bijzondere en hoogwaardige design merken. Daar hoort de collectie OOZOO smartwatches uiteraard in thuis. Kies voor betaalbare horloges als de trendy smartwatch in wit, of ga voor een luxe uitstraling met een smartwatch uitgevoerd in stijlvol rosé goud. Als officieel dealer van OOZOO bieden we je een uitstekende service en garantie op jouw aankoop. Nu bestellen, morgen dragen en achteraf betalen? Het is allemaal mogelijk wanneer je jouw design aankopen doet in onze Brandfield webshop.

Naar boven