Michael Kors horloges

76 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Michael Kors horloges 76 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Collectie
  3. Horloge weergave
  4. Diameter kast
  5. Kleur kast
  6. Materiaal kast
  7. Vorm kast
  8. Toon alle filters
76 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

76 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Brandfield is officieel dealer van Michael Kors horloges, Michael Kors juwelen en Michael Kors zonnebrillen. In onze online shop vind je Michael Kors watches voor dames en heren. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Michael Kors horloge op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk ook andere producten van Michael Kors, zoals: Michael Kors tassen en het juwelennaanbod met: Armbanden | Kettingen | Ringen | Oorbellen

Michael Kors: de bekendste modeontwerper van deze tijd

Vier je vrouwelijkheid met de prachtige Michael Kors horloges. Sexy, zakelijk, maar vooral luxe en stijlvol; voor iedere vrouw is er wel een horloge in de collectie van Michael Kors te vinden. Gemaakt van edelstaal en leer zal een Michael Kors horloge niet alleen in het oog springen, maar vooral ook voor altijd een plek in je hart veroveren.

Michael Kors is een vooraanstaand modeontwerper uit Amerika. Hij is zeer geliefd, vooral door zijn eerlijke, maar altijd opbouwende rol als jurylid bij Project Runway, en natuurlijk dankzij zijn mooie designs. Hij ontwerpt eigenlijk alleen maar damesmode en accessoires, omdat hij graag wil dat vrouwen zich altijd goed kunnen kleden. Zijn mode is altijd zeer sensueel en flatteus, waarbij je sterke punten altijd worden versterkt. Hierdoor ga je op en top zelfverzekerd door het leven. Om een Michael Kors-look helemaal te perfectioneren combineer je een outfit met een van de luxe Michael Kors horloges, Michael Kors juwelen of Michael Kors zonnebrillen.

De collectie horloges

De collectie Michael Kors horloges bestaat, geheel volgens de Michael Kors-filosofie, voornamelijk uit Michael Kors dameshorloges. Gouden accenten, roségoud, geëmailleerd wit en lichtblauw wisselen elkaar moeiteloos af in deze collectie, maar laten zich ook op verfijnde wijze met elkaar combineren. De dameshorloges zijn stuk voor stuk prachtige juwelen met een bijzonder design. Ieder horloge heeft wel een bijzonder accent, waardoor je het zowel zakelijk als casual zal willen dragen. Hoewel Michael Kors voornamelijk voor dames ontwerpt, heeft hij ook enkele prachtige Michael Kors herenhorloges in het assortiment opgenomen. Hij wil immers ook zelf een Michael Kors horloge dragen. Deze horloges zijn net zo gedetailleerd en prachtig ontworpen als de dameshorloges, maar dan met een groter uurwerk en verschillende functies.

Het merk Michael Kors staat niet alleen voor mooi design. Ook technische ontwikkelingen worden meegenomen in de doorontwikkeling van de collecties. Zo vind je ook smartwatches in de collectie Michael Kors horloges. Een smartwatch is een horloge die je kunt verbinden met je smartphone en waarop allerlei extra functies zijn opgenomen. Bekijk hier de collectie Michael Kors smartwatches.

Michael Kors horloge online kopen

Je koopt een prachtig Michael Kors horloge eenvoudige online via onze webshop. Bestel op werkdagen of op zondag voor 23:00 uur ’s avonds en je kunt de volgende dag het horloge al dragen. Geef je geliefde eens een bijzonder Michael Kors horloge cadeau. Dan doen wij er vast een luxe geschenkverpakking omheen. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50.

Meer informatie over Michael Kors?

Voor meer informatie over het merk en de officiële shop kijk je op MichaelKors.com.

Naar boven