Houten horloges

3 producten gevonden Toon producten per pagina
3 producten gevonden Toon producten per pagina

3 producten gevonden Toon producten per pagina

In de horlogecollectie van Brandfield vind je een groot aanbod houten horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw houten horloge op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending is gratis bij een totaalbedrag vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het horloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Over houten horloges

Hout is een prachtig materiaal, en het draagt het karakter van de boom waaruit het hout gezaagd is. Iedere knoest en iedere nerf vertelt een bijzonder verhaal uit het leven van de boom. Misschien is het ontstaan door een bosbrand of juist door het getik van een houtspecht op de stam. Dat verhaal waar we eigenlijk alleen maar naar kunnen gissen, maakt van hout zo'n prachtig materiaal.

Hout leeft en brengt warmte. Daarom omringen wij ons er zo graag mee. Heb je ook een voorliefde voor hout? Kies dan eens voor horloges van hout. Het ligt misschien wat minder voor de hand om hout voor horloges te gebruiken, maar als je eenmaal een houten horloge hebt gedragen, dan weet je hoe bijzonder het is.

Ook voelt het heel vanzelfsprekend. Hout is namelijk een duurzaam materiaal dat zich gemakkelijk laat bewerken en vormen. Door de speciale vormgeving van de schakels vallen de houten horloges soepel en licht om je pols. Je wilt al snel niets anders meer. De bedrijven die deze horloges maken, planten vaak ook speciaal bomen terug in de natuur om zo de duurzaamheid te versterken en de aarde van voldoende bomen te voorzien.

De grootste merken houten horloges zijn overigens WeWOOD, Burnwoods en Kerbholz. Zij gebruiken alleen het beste en meest eerlijk verkregen hout. Houten horloges zijn in verschillende houttinten verkrijgbaar, zoals donkerbruin, blank hout en warm bruin. Zo wordt het karakter van het hout nog meer versterkt.

Hout horloges online kopen

De mooiste houten horloges koop je eenvoudig online in de webshop van Brandfield en je ontvangt ze bovendien snel in huis. Bestel daarvoor op werkdagen voor 23:00 uur en het houten horloge wordt de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Een houthorloge vormt ook een bijzonder cadeau voor een speciaal persoon in je leven. Kies het mooiste horloge van hout uit, geef aan bij je bestelling dat het om een cadeau gaat en je ontvangt het horloge in een luxe geschenkverpakking in huis. Bestellingen vanaf €50 worden kosteloos verzonden. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Gebruikte bronnen

Naar boven
Wij gebruiken cookies