Brixton Headwear

Filter op

Filteren

Sluiten
Brixton Headwear

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Brandfield is officieel dealer van Brixton headwear. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Brixton headwear op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het item niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren!

Brixton: headwear voor mannen met een unieke eigen stijl

De merknaam Brixton doet wellicht vermoeden dat je hier met een Engels merk te maken hebt. Toch is niets minder waar. Oprichter David Stoddard besloot zijn leven om te gooien en startte met het ontwerpen van (heren)mode en headwear vanuit het Amerikaanse Californië.

De ontspannen leefstijl in zijn stad inspireert David en zijn team tot het ontwerpen van Brixton headwear met een geheel eigen uitstraling. Van trendy flatcaps gemaakt van vilt, tot stijlvolle hoeden met een eigen twist, je vindt ze in de collectie hoeden en caps van dit jonge merk voor mannen.

De historie van Brixton headwear

In het jaar 2004 had David Stoddard genoeg van zijn baan en nam hij het besluit om zijn creativiteit en gevoel voor mode om te zetten naar ontwerpen voor kleding, hoeden en petten. De naam Brixton koos hij naar aanleiding van een van zijn favoriete nummers van de Engelse band 'The Clash'.

Vanuit zijn garage begon Stoddard met een klein budget met het maken van hoeden en petten van hoogwaardige materialen, zoals wol en vilt. De perfecte pasvorm en moderne uitstraling van het headwear van Brixton zorgen al snel voor een grote groep klanten en liefhebbers.

Tegenwoordig kun je het Amerikaanse headwear van dit bijzondere merk wereldwijd kopen. Wij zijn er trots op om officieel dealer van dit merk te zijn.

Bijzondere eigenschappen van de hoeden

Opvallend aan alle hoeden en petten in onze actuele collectie Brixton headwear zijn de stoffen en de uitstraling van de hoeden. Het team maakt gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen en haalt de beste stoffen uit de hele wereld.

De pasvorm van de hoeden en petten van Brixton is perfect. Bij het kiezen van jouw favoriete hoed in onze collectie is het dan ook belangrijk om even wat extra aandacht te besteden aan het bestellen van de juiste maat. Veel van de flatcaps van dit merk zijn verstelbaar. Dat draagt heerlijk comfortabel.

De Brixton collectie in onze webshop

Als dealer van Brixton hoeden en petten hebben wij altijd de nieuwste modellen in huis. Ook geven we je graag een goed advies over het verzorgen van jouw hoed of pet. Laat jouw headwear niet in de zon liggen om verkleuren te voorkomen en vul de hoed met (tissue)papier wanneer je hem voor een langere periode niet draagt. Zo heb je een heel leven lang plezier van jouw Brixton headwear.

Naar boven