€20 KORTING VAN €120 CODE: VAKANTIE-20

INFORMATIE OVER

Duurzaam online shoppen

Het gemak van online shoppen valt niet te ontkennen. Geen hordes mensen om je heen, niet te hoeven wachten bij de kassa en producten die vaak al de volgende dag thuis worden bezorgd. Bij Brandfield staat het consumenten gemak dan ook hoog in het vaandel! Er schuilt echter ook een minder mooie kant aan het gemak van het online shoppen: de retouren.

De meeste klanten zijn zich niet altijd bewust van de impact van hun online koopgedrag. De toename van het aantal retouren veroorzaakt namelijk een hogere CO2-uitstoot. Als klant is het super fijn om te weten dat een artikel ook weer geretourneerd kan worden. Sterker nog, dit is in de wet opgenomen!
Maar wat kan jij er aan doen om iets groener te shoppen?

Check de maat!

Bestel de items niet in (alle) verschillende maten, maar check onze maattabellen om jouw perfecte maat te vinden. Twijfel je toch nog? Vraag onze klantenservice om advies! Bovendien kan je langsgaan in één van onze winkels om de artikelen te passen.

Retourneer zo min mogelijk

Mocht je iets gekocht hebben wat achteraf toch niet bevalt of past? Dan lijkt het voor de hand te liggen de artikelen retour te sturen. Maar er zijn ook andere opties! Misschien heb jij wel het perfecte cadeau gekocht voor een aanstaande verjaardag. Of is een vriend of vriendin wel super geïnteresseerd in jouw artikel(en). Bekijk deze opties eerst eens!

Door deze bewustwording te creëren bij onze klanten kunnen we er samen voor zorgen om de retouren te verminderen en dus samen minder CO2 uit te stoten. Daarnaast kunnen wij er dan voor zorgen de niet onnodige retouren zo snel mogelijk te verwerken!

Samen naar een schonere wereld. Begin bij jezelf!

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal