INFORMATIE OVER

Betalen

Bestellen en betalen in de Brandfield webshop is 100% veilig. Op deze pagina staat beschreven hoe wij betalingen afhandelen. In de Brandfield shop accepteren we de volgende betaalmethodes:

 • Bancontact
 • eMaestro
 • Kredietkaarten (Mastercard, Visa, American Express - Betaalkosten American Express: €1,99)
 • Overschrijving
 • PayPal - Betaalkosten: €1,99
 • Brandfield Gift Card
 • Fashioncheque (alleen te verzilveren in de webshop, tot €50)
 • Webshop Gift Card (alleen te verzilveren in de webshop, tot €50)
 • Internetbankieren via iDEAL (online bankieren Nederland)
 • Riverty (achteraf betalen) - Betaalkosten: €0,99

Wij streven ernaar om jou als klant van alle bekende betaalmethodes te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Buckaroo (www.buckaroo.nl). Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online transacties de belangrijkste aspecten. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Buckaroo de modernste beveiliging en versleuteling. Zo ben je beschermd tegen online fraude.

Bancontact (online bankieren)

Met Bancontact kun je de aankoop direct afrekenen, wanneer je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact. Je kunt betalen met een Bancontact en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank, VDK Spaarbank. De voordelen van Bancontact:

 • Veilig betalen in de beveiligde omgeving van je eigen bank
 • De betaling gebeurt onmiddellijk en je rekent de aankoop meteen af
 • Er is geen extra software vereist om gebruik te maken van deze betaalmethode
 • Alle grote banken in België zijn aangesloten

eMaestro

eMaestro is de betaalmethode van Mastercard waarmee je, net als met Bancontact, direct online betaalt. Het veiligheidsprotocol Mastercard SecureCode zorgt ook hier voor extra veiligheid tijdens het online betalen. De voordelen van eMaestro:

 • Veilig betalen in de beveiligde omgeving (via Mastercard SecureCode)
 • De betaling gebeurt onmiddellijk en je rekent de aankoop meteen af
 • Er is geen extra software vereist om gebruik te maken van deze betaalmethode
 • Alle grote banken in België zijn aangesloten

Kredietkaarten: Visa, Mastercard en American Express

Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa, Mastercard of American Express kredietkaart. De meest eenvoudige manier van online winkelen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de kredietkaart te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

 • Kredietkaartnummer
 • Vervaldatum (maand / jaartal)
 • CVC-code (verificatiecode)
 • Naam kaarthouder

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Je kredietkaart wordt belast op het moment van levering.

Alleen de bank heeft toegang tot je kredietkaartgegevens. Tijdens de transactie controleert Buckaroo het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Buckaroo een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • Bestelde artikel(en)

Deze gegevens worden vanzelfsprekend ook door ons vertrouwelijk behandeld.

Overschrijving

Kies je voor overschrijving, dan maak je na het plaatsen van een bestelling het bedrag over via jouw bank.

Let op: wij versturen je bestelling nadat wij de betaling hebben ontvangen.

Vanuit het Buckaroo systeem ontvang je een e-mail met hierin het rekeningnummer, de naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Zodra Buckaroo de betaling ontvangt, wordt Brandfield automatisch van de betaling op de hoogte gebracht. Vervolgens zullen wij de bestelling zo snel mogelijk verwerken. Dit gebeurt in de meeste gevallen nog dezelfde dag.

Houd er rekening mee dat wij geen artikelen reserveren. Het is dus mogelijk dat een artikel dat je hebt besteld uitverkocht raakt, tussen het moment dat je de bestelling plaatst en het moment waarop wij van Buckaroo het signaal krijgen dat jouw betaling ontvangen is.

PayPal

Indien je houder bent van een PayPal-account kun je direct online betalen naar ons PayPal-account. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd. Het kan 3 tot 5 werkdagen duren totdat dit verwerkt is.

Voor het gebruik van deze betaalmethode betaal je €1,99.

Heb je nog geen PayPal-account? Dan moet je jezelf eerst registreren op www.paypal.com/be

Fashioncheque

Fashioncheque (bekend van tv-reclames) is een cadeaukaart die landelijk wordt verkocht en landelijk reeds bij vele winkels en webshops ingeleverd kunnen worden, waaronder Brandfield.

Heb je een Fashioncheque ontvangen en wil je deze inleveren bij Brandfield, kies als betaalmethode 'Fashioncheque' bij het afronden van je bestelling. Na het doorlopen van het bestelproces kom je op de betaalomgeving van Buckaroo uit, waar je op Fashioncheque klikt. Nu kun je de code van de Fashioncheque invoeren en verifiëren. Wanneer de code klopt zal de waarde van de cadeaukaart worden gebruikt om de bestelling af te betalen.

Is de waarde van de Fashioncheque lager dan het totaalbedrag, dan is een bijbetaling nodig via iDEAL. In dat geval word je automatisch doorverwezen naar de iDEAL-betaalomgeving, waar je direct de benodigde bijbetaling kan doen.

Je kan maximaal €50 betalen met de Fashioncheque vanwege de Europese wetgeving. Het resterende bedrag kan op een dergelijke manier worden voldaan, zoals iDeal of creditcard.

iDEAL (online bankieren Nederland)

Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
 • Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL-betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en bevestig je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

Riverty (achteraf betalen)

Riverty voert voor Brandfield het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van Riverty ontvangt per e-mail. In de onlineomgeving My Riverty kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Riverty houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacystatement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de klantendienst.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal