Accessoires

Show filters
We can't find products matching the selection.

Naast dameshorloges en herenhorloges vind je in onze collectie ook horlogeaccessoires, waaronder watchwinders en horlogeboxen. Met een watchwinder bescherm je jouw automatische horloge tegen stof en te lange stilstand, waardoor het op tijd blijft lopen. Wil je je horloge gewoon netjes opbergen, gebruik dan een horlogebox. Op een werkdag voor 23:00 uur besteld, de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Mocht de watchwinder of horlogebox niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Watchwinders

Een watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloge altijd opgeladen blijft. In feite vervangt een watchwinder de armbeweging. Elk automatisch horloge kan zonder deze “armbeweging” 24 tot 48 uur probleemloos blijven lopen. Maar wanneer het horloge na deze periode nog op het nachtkastje ligt, zal deze stoppen met functioneren. Deze luxe watchwinders zorgen ervoor dat de horloges altijd opgeladen blijven, zodat het nooit meer stil komt te staan en je overal op tijd aanwezig bent. Ook vergroot een watchwinder de levensduur van het automatische horloge. Het uurwerk blijft immers in beweging, zodat de olie in het uurwerk goed verdeeld wordt. Ook is de watchwinder een beschermplaats voor het horloge, want het horloge wordt beschermt tegen condens, stof etc.

De watchwinders zijn verkrijgbaar in 2 verschillende varianten. De eerste variant is de Black Deluxe. Deze watchwinder heeft een luxe en moderne uitstraling. In deze box is plaats voor 2 automatische horloges. Ook beschikt deze watchwinder over een knop waarmee je de draairichting kan bepalen. Bijna alle automatische horloges, 95% wordt rechtsom opgewonden. Doordat deze watchwinder verschillende draairichtingen heeft wordt de overige 5% ook gedekt. Ook hebben we een watchwinder Leather. Deze variant biedt plaats aan 2 automatische horloges en heeft een opbergvak voor 3 horloges. Horloges worden in deze box rechtsom opgeladen.

Horlogeboxen

Brandfield biedt ook horlogeboxen aan in 2 varianten. De eerste is een fraaie lederen box met een moderne uitstraling, deze biedt plaats voor 6 horloges en kan op slot. Daarnaast is er ook nog keuze voor een kleine lederen box die plaats biedt aan 3 horloges. Wanneer deze box gesloten is kan je de horloges zien door het doorkijkglas, zo kunt je altijd van uw horloges genieten.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal