Watchwinders

2 producten gevonden Toon producten per pagina
2 producten gevonden Toon producten per pagina

2 producten gevonden Toon producten per pagina

Brandfield is officieel dealer van accessoires, waaronder: watchwinders, horlogeboxen en sieradendozen. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw watchwinder op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de watchwinder niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren!

Watchwinders voor automatische horloges

Onze collectie watchwinders

Een bijzonder horloge met een automatisch uurwerk wordt niet altijd continu gedragen. Met een goede watchwinder kun je een dergelijk horloge blijven gebruiken wanneer je dat wilt en blijft het uurwerk functioneren. In de Brandfield webshop vind je verschillende handige watchwinders.

Waarom kiezen voor watchwinders?

Een automatisch horloge (dus geen Quartz) windt zichzelf op door middel van polsbewegingen. Een gewichtje in het horloge beweegt en zorgt hiermee voor 'energie'. Met een van de Brandfield watchwinders kun je jouw horloge voor- en achteruit laten bewegen, waardoor je jouw horloge weer kunt opwinden.

Handige watchwinders in onze collectie

Gemiddeld heeft een automatisch horloge zo'n 700 wentelingen per dag nodig om te functioneren. In onze collectie vind je uiterst mooi vormgegeven en stille watchwinders die zo'n 10,000 wentelingen per dag kunnen nabootsen. Handig!

Merken van onze watchwinders

In onze uitgebreide webshop kun je terecht voor bijvoorbeeld houten Brandfield watchwinders, met een keuze aan verschillende programma's voor het opladen van jouw waardevolle horloge. Kies jij voor een natuurlijk houten apparaat? Of ga je voor een van de trendy black carbon watchwinders? Geef je een automatisch horloge uit onze shop cadeau? Bestel dan direct een watchwinder mee!

Naar boven